7 Temmuz 2012 tarihinde Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu ve TEMAD Gölcük İlçe Başkanlığı tarafından Gölcük Belediye Sanat Evi Konferans Salonun'da saat 13.00 ile 15.00 arasında üyelerimizle bilgilendirme ve istişare toplantısı yapılmıştır. Toplantıya TEMAD Genel Merkezi'nden Genel Başkan Ahmet Keser, Genel başkan yardımcısı Yüksel Binici, Yönetim kurulu üyeleri Yaşar Cengiz ve Tamer Yılmaz katılmıştır.
Toplantıda Yalova İl Başkanı Rıdvan Taylan, Gölcük İlçe Başkanı Bekir Tülü, Yönetim Kurulu Üyeleri ve dernek üyeleri ile çok sayıda çalışan ve emekli astsubay hazır bulundular. Toplantıya katılım oldukça yoğundu. Yüzelli kişilik sandalyenin dışında yaklaşık seksen kişide toplantıyı ayakta izledi. Genel Başkan Ahmet Keser yaptığı konuşmada sekiz aylık süreçte yapılan faaliyetler ile kısa, orta ve uzun vadede yapılacak olan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Daha sonra karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
İki saat süren toplantının ardından Gölcük şube binasına geçen heyet, burada da şube yönetimleri ile bilgi alış-verişini sürdürdü.















