TEMAD Gölcük Şubesi 15’nci olağan kongresi sakin ve nezih geçti.Tek listeli seçimde yeni başkan Bekir Tülü oldu.
Emekli Astsubay ve ailelerinden oluşan bir sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi üyeleri,15’nci olağan kongrede bir araya geldi. Gölcük Astsubay Ordu Evi Denizatı salonunda,dört yüz üyenin katılımıyla gerçekleşen olağan kongrede başka liste olmayınca,beklenildiği gibi yeni başkan Bekir Tülü oldu.
Üç dönem başkanlık görevini yürüten İlhan Severcan yeniden aday olmayınca ve başka aday liste olmayınca,iki dönem başkan yardımcılığını yürüten Bekir Tülü ve yönetim kurulu üyeleri 2015 yılına kadar yeni göreve seçildi.
Buna göre:
Başkan Bekir Tülü,
yönetim kurulu üyeleri:Hakan Ak,Muammer Üstüner,Adem Tombul,Hüseyin Dizdar,Erol Erdoğan,Ömer Kısrüre
ve
denetim kurulu üyeleri olarak ta; Hüseyin Ayaz,Dursun Külük ve Kerim Yavaş
yeni dönemde görev alacaklar.
Oylamaya geçilmeden önce,üç dönem başkanlık görevini yürüten İlhan Severcan’a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür edildi,ardından oy birliğiyle,’Onursal Başkan’ seçildi.
Başkan Bekir Tülü bir konuşma yaparak;”kongreye katılan,katılamayan tüm üyelere ve eski yönetime teşekkür ediyorum.Astsubay camiasına yakışır,sakin ve nezih bir ortamda bir kongremizi daha tamamladık.Beylerin çoğunluğu özel bir güne yada düğüne katılıyormuşçasına takım elbiseli,bayan üyelerimizin de yoğun katılımıyla nezih bir şekilde bir araya gelerek seçimi tamamladık.Bizler emekli astsubaylar olarak,donanma kenti Gölcük’te;üyelerimiz,onların eş ve çocuklarıyla yaklaşık on sekiz bin kişilik büyük bir aileyiz.Yöremizdeki sivil vatandaşlarımızla da kaynaşarak,katılımcı ve paylaşımcı bir sivil toplum kuruluşu olarak çalışıp,sosyal ve kültürel yaşama katkı sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.
12.30’da başlayan kongre,seçimin ardından yemek yenilerek sona erdi.















